0

Meer

Stotfjord Hotel
Ålesund
Stranda Ski Resort

Winters Avontuur Noorwegen


Een exclusieve en avontuurlijke shortbreak

Luxe Winteravontuur Noorwegen

Ontdek Ålesund en de Noorse Fjorden

Deze winterbreak neemt je mee van Ålesund de Noorse fjorden in. Het exclusieve Storfjord Hotel is jouw uitvalsbasis voor vele avonturen.

Je bedwingt de bergtoppen van het Hjørundfjord, een van de mooiste fjorden van Noorwegen. Hier bevindt je je in het hart van de Sunnmøre Alpen, waar ruige pieken lijken op te rijzen uit de nauwe fjorden. Het gebied wordt geroemd om de onaangetaste natuur en spectaculaire pieken, waardoor bergbeklimmers en pioniers uit de hele wereld afreizen om het gebergte te bedwingen. Je krijgt een typisch Noors ‘matpakke’ mee van het hotel, de lunch voor onderweg. Is dit iets te avontuurlijk, dan kun je er ook voor kiezen een ‘snow-shoe experience’ te boeken. Het avontuur is er niet minder om! Na een dag in de sneeuw begeef je je naar de spa van het Storfjord hotel voor een weldadige sauna-sessie. Je kunt ook een welverdiende massage boeken.

Op dag 3 wordt je meegenomen voor een alpine avontuur bij het Stranda Ski Resort en bij terugkomst warm je op in de sauna van het hotel. Hier aangekomen kun je besluiten om les te nemen bij een privé-instructeur, of ski uitrusting te huren om zelf de hele dag op de ski’s de bergen te bedwingen. Er zijn hier maar liefst zeven liften, 17 pistes van verschillende niveaus, faciliteiten voor kinderen en voor de echte pro’s: de beste off-piste routes van heel Scandinavië. Ga met de gondola naar Roalden Paviljoen, op 1.042 meter boven zeeniveau, en geniet van een rustpunt in het restaurant terwijl je het schitterende uitzicht in je opneemt. Strande en Storfjord zijn beiden een Unesco-werelderfgoed en kennen een ongelooflijke natuurlijke schoonheid.

Op dag 4 geniet je na een goede nachtrust van je ontbijt met uitzicht op de fjorden. Dit is je laatste moment in het Storfjord Hotel, maar niet je laatste moment in de fjorden. Je afscheid van de regio wordt magisch, want je wordt per helikopter terug gevlogen naar de luchthaven van Ålesund. Je kunt kiezen voor een tocht van 30, 60 of 90 minuten. En maak je geen zorgen over je bagage… Deze wordt uiteraard naar de luchthaven gebracht door de geweldige crew van het Storfjord Hotel. Gewoon genieten van het uitzicht en een laatste blik op het magisch mooie landschap!

De prijs van deze reis is gebaseerd op een familie met twee volwassenen en twee kinderen onder de 12 jaar.

Deze reis boek je via

Meer informatie

Meer over deze reis

Reis je met Talisman, dan is jouw reis tot in de puntjes geregeld. Jouw Talisman specialist weet als geen ander de mooiste accommodaties in Noorwegen te selecteren, passend bij je wensen en voorkeuren. Dit winteravontuur Noorwegen dient enkel ter inspiratie, iedere reis van Talisman wordt geheel op maat samengesteld.

Nadat je rechtstreeks van Amsterdam naar Åesund bent gevlogen met KLM, heb je een transfer naar het Storfjord Hotel.

Je verblijft drie nachten in het Storfjord Hotel in een Junior Suite met Forest View op basis van logies en ontbijt, en iedere avond een viergangendiner.

De volgende excursies zijn inbegrepen in deze routesuggestie:

  • Ski the Fjords of Snow Shoeing bij het Hjørundfjord.
  • Een dag skiën bij het Stranda Ski Resort.
  • Een transfer terug naar de luchthaven per helikopter inclusief sightseeing

 

Dag tot dag

  • Dag 1 - Vlucht van Amsterdam naar Ålesund
  • Dag 2 - Bedwing de bergtoppen van Hjørundfjord, het hart van de Sunnmøre Alpen
  • Dag 3 - Vandaag sta je een dag op de latten in het Stranda Ski Resort
  • Dag 4 - Onweerstaanbaar mooi: vandaag aanschouw je de fjorden vanuit een helikopter

Vlieg met KLM naar de fjorden van Noorwegen

Vlieg naar maar liefst

3

Avinor luchthavens in het fjordengebied

In minder dan

2

uur in Noorwegen

De snelste manier om

732

kilometer af te leggen

Voor slechts

4,25

per persoon je CO2 uitstoot compenseren

  • Winters Avontuur Noorwegen

4 dagen v.a. €3181,- p.p.

Meer informatie