0

Meer

Ålesund
Geiranger
Sognefjord

Familiereis Fjord Noorwegen


Ideaal in de mei- of herfstvakantie

Fly & Drive door het fjordengebied met het gezin

ideaal voor de mei- of herfstvakantie

Maak met het gezin een fly-drive door het fjordengebied van Noorwegen. Ideaal voor bijvoorbeeld de mei- of herfstvakantie. Vlieg met KLM vlieg je rechtstreeks heen op Ålesund en terug vanaf Bergen. Verblijf in familievriendelijke hotels en huisjes. Een cruise over het Geirangerfjord en een adembenemende treinrit door de bergen vanuit Flåm zijn inbegrepen in de reis.

Deze reis boek je via

Vraag offerte aan

Meer over deze reis

✓ Fly & drive Noorwegen door fjordengebied
✓ Ideaal voor meivakantie of herfstvakantie
✓ Directe vluchtmogelijkheden met KLM
✓ Inclusief cruise over Geirangerfjord en treinrit door de bergen vanuit Flåm
✓ Combinatie van verblijf in hotels met familiekamers en huisjes

Dag tot dag

  • Dag 1: Aankomst in Ålesund. Je verblijft in een sfeervol hotel in hartje centrum. Ontbijt is inbegrepen in het verblijf en in het restaurant kun je ook terecht voor lunch en diner. De verse seafood is hier echt een aanrader!
  • Dag 2: Via Trollstigen naar Geirnagerfjord. Je rijdt dwars door een bergvallei met aan weerszijden besneeuwde bergtoppen. Eenmaal boven heb je een waanzinnig uitzicht. Na de overtocht met de veerboot kom je bij je verblijf aan de rand van een fjord.
  • Dag 3 & 4: Na je ontbijt ga je op pad vandaag – de Geirangerfjord verkennen. Deels met de auto en deels met de boot verken je het diepblauwe water en de omringende bergen.
  • Dag 5: Via de Jostedalsbreen gletsjer naar Sognefjord. De route van vandaag zakt af naar het zuiden langs het Jostedalsbreen National Park. Onze tip is de Haugabreen gletsjerton.
  • Dag 6 & 7: Staafkerken van Urnes en Borgund. Ontdek de sprookjesachtige staafkerk van Urnes en bezoek Borgund.
  • Dag 8: Treinrit Flåm. De spoorlijn tussen Flåm en Myrdal staat bekend als een van de steilste en mooiste trajecten ter wereld. Van zeeniveau aan de Sognefjord stijgt hij over 20 km naar het op 867 meter hoogte gelegen Myrdal station.
  • Dag 9: Terug naar huis. Vanuit Bergen vlieg KLM meerdere keren per dag rechtstreeks naar Amsterdam. Afhankelijk van het tijstip waarop je vliegt heb je vandaag nog tijd om de stad verder te verkennen.

Vlieg met KLM naar de fjorden van Noorwegen

Vlieg naar maar liefst

3

Avinor luchthavens in het fjordengebied

In minder dan

2

uur in Noorwegen

De snelste manier om

732

kilometer af te leggen

Voor slechts

4,25

per persoon je CO2 uitstoot compenseren

  • Familiereis Fjord Noorwegen

9 dagen v.a. €1095,- p.p.

Vraag offerte aan